Hoofdmenu

ZONDAG RONDLEIDING DOOR ABDIJ ROLDUC PLUS MINI-ORGELCONCERT

 

 

 

Vrijwel elke zondagochtend vinden er in Abdij Rolduc in Kerkrade historische rondleidingen plaats.  Een deskundige gids vertelt bezoekers alles over de stichter Ailbertus, de Augustijner Koorheren, de Hertogen van Limburg en nog veel meer interessante details. Zondag 6 januari a.s. wordt de rondleiding nog specialer, want dan geeft stadsorganist Jo Louppen een mini-orgelconcert in de  abdijkerk.

Dagprogramma: 10.30 start van de historische rondleiding. Om 12.00 kun je even rustig nagenieten van al dit moois onder het genot van een kopje koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai. Daarna start om 13.00 uur het ‘mini-orgelconcert’ in de abdijkerk. Stadsorganist Jo Louppen geeft dan een korte introductie en bespeelt ons kerkorgel tijdens een mini-concertje van ca. 25 minuten.

Prijs voor de rondleiding, koffie & vlaai en het concert: € 11,50 per persoon. Heb je alleen interesse in het mini-concert? Dan kunt je daarvoor een apart entreekaartje reserveren, kostprijs 3,50 euro. Aanmelden via receptie@rolduc.com of tel: 045-5466888 is voor zowel rondleiding als orgelconcert noodzakelijk.

 

Foto Abdij Rolduc en  Foto®Parkstadactueel/Tom de Cock(Volgend nieuwsbericht) »