Hoofdmenu

Medammecour on Tour 2019 start in Kerkrade

 

 

De vastelaovend en het theater ontmoeten elkaar óók dit carnavalsseizoen in een echte Limburgse vaste laovendsrevue: ‘De Medammecour on Tour’. Met tal van artiesten uit de hele provincie, van Kerkrade tot Vaals, van sjoenkelwalzer tot rap en van buut tot blues. 9 januari is de première in Parkstad Limburg Theater Kerkrade.

Tijdens de Medammecour mag en kan alles! De Medammecour is verrassend en grappig, snel en onvoorspelbaar, actueel en nostalgisch, brutaal en lief, spitsvondig en cabaretesk Tal van bekende, maar ook onbekende artiesten afkomstig uit Limburg treden live ‘in de cour’ voor het voetlicht. Een overzicht: Fer Kousen, Kerkrade, Fer Naus, Neer, Nigel Otermans, Weert, Lotte Walda, Heerlen, Janna Lehnen, Roermond, Trio Ongeplök, Born, Henk en Floortje Hover, Echt,Irma van Hoof en Liliane Hoeberechts, Maastricht, Ton Wolter, Weert, Team Space Jump: Marcel van der Steen, Tommie de Vlieger, Robin Berres en Jordi van den Beemd, Heerlen, Medammecour band, o.l.v. Mo Jones, Geleen, Showballet: Dance Studio Fame o.l.v. Vanessa Matern en Stephanie Visch uit, Spaubeek. Special Guest is de bekende sopraniste Janine Kitzen.

Verdere Voorstellingen:

14 januari, Maastricht, Theater aan het Vrijthof

16 januari Sittard, Stadsschouwburg

22 januari Weert, Munttheater

23 januari Heerlen, Parkstad Limburg Theater

24 januari,  Roermond, Oranjerie

25 januari,  Roermond, Oranjerie

26 januari, Roermond, Oranjerie

28 januari  Heerlen, Parkstad Limburg Theater

29 januari  Heerlen, Parkstad Limburg Theater

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.parkstadlimburgtheaters.nl of de theaterkassa in Heerlen.(Volgend nieuwsbericht) »