Hoofdmenu

Wie wordt de nieuwe Jeugdprins(es) van Beersdal

 

 

 

 

Komende zondag 13 januari  organiseert C.V. de Beeren een jeugdprinsen proclamatie

Op deze dag wordt uitgekeken naar de opvolger of opvolgster van huidige jeugdprinses Iris 1e. Genoemde jeugdig evenement start om 14.11 uur in Buurthuis Beersdal Maasstraat 10. Als gasten zijn dan aanwezig: JCV Pannesjop, CV Molenberg, CV Carboon en hun damesgarde De Boontjes. Uiteraard ontbreekt passende  muziek niet en is er een optreden van zangeres Tessa.Schmeets. Iedereen is, graag in carnavals outfit, van harte welkom, Overigens krijgen alle kinderen een traktatie.

 

Receptie Prinsenpaar Eddy l & Jose l (Backus) “C.V. DE BEEREN”

 

C.V. DE BEEREN  organiseren volgende week zondag  20 januari, in haar 62 jarige bestaan, haar jaarlijks terugkerende feestelijke receptie, uiteraard in Buurthuis Beersdal Maasstraat 10. Dit seizoen 2018/2019 ter ere van hun nieuw gekozen en geïnstalleerde prinsenpaar Eddy 1e en Prinses Jose 1e (Backus). Overigings is het prinselijke paar al op vrijdag 23 november 2018 geproclameerd. Tussen 15:11 en 19:11 uur is iedereen, die het prinsenpaar en C.V. De Beeren een warm hart toedragen, van harte welkom om het paar te feliciteren. Maar ook aan de nu nog onbekende nieuwe jeugdprins en/of prinses (die pas komende zondag 13 januari uitgeroepen wordt) kunnen de felicitaties overgebracht worden. Dit is ook van toepassing voor de jubilaris van C.V. de Beeren t.w. raad van elf lid Stefan Laan. Hij zet zich namelijk al 1×11 jaar in voor de belangen van De Beeren.

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno