Hoofdmenu

NIEUW PRINSENPAAR Prins Loek 1ste. en Prinses Nicole de 1ste. Van de Prinsengarde Coriovallum

Na lang wachten was het eindelijk op 12 januari zover uitgeroepen ons nieuwe Prinsenpaar

 Prins Loek 1ste. en Prinses Nicole de 1ste.

In het dagelijks leven wel bekend onder de naam als Loek Carlitz en Nicole Carlitz wonen samen met hun dochter Bo in de wijk Schaesbergerveld in Heerlen.

Prins  Loek is zelfstandige ondernemer en verdient zijn geld met zijn Voegbedrijf  Carlitz .Darten doet Loek graag en ook van vele markten thuis om voor de buis alle sporten te volgen. Onze prinses Nicole is dagelijks bezig om dochter Bo groot te krijgen en houd de administratie bij  van hun bedrijf. Lekker lunchen en feesten door het jaar daar loopt onze prinses niet voor weg. Al om al beide personen spontaan eerlijk vrolijk rechtuit  en dorstig de juiste mix om als Prinsenpaar te functieneren.

 Bijna 5 jaar moeten wachten om nu eindelijk Prinsenpaar te zijn van Prinsengarde Coriovallum en belooft om er een groot feest van te maken samen met de raad en de Dames de aftrap is gedaan op een geslaagde proclamatie en er zullen nog vele dagen volgen.

 Een 3maal Alaaf op Prins Loek en Prinses Nicole….

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno