Hoofdmenu

FISCHER-Z MAINSTAGE BIJ PARKCITY LIFE- ZATERDAG 29 JUNI 2019

John Watts is volgende grote naam in de line up van het Parkcity Life Festival in Heerlen. Zijn 41-jarige carrière omvat 20 albums en meer dan 3000 concerten over de hele wereld, verspreid over het Verenigd Koninkrijk, de VS en het vasteland van Europa.

Fischer-Z, de band van John, speelde samen met James Brown in Oost-Berlijn naar menigten van 167.000 en toerde met zowel The Police als Dire Straits. Op het gebied van opnames hebben Peter Gabriel, Steve Cropper en Dexy’s Midnight Runners allemaal bijgedragen aan opnames. In 2017 werd de terugkeer van Fischer-Z en de release van John’s 20e album ‘Building Bridges’ aangekondigd. Fischer-Z is begonnen met opnames met de hele band voor het volgende Fischer-Z-album, dat in 2019 wordt uitgebracht.« (Vorig nieuwsbericht)