Hoofdmenu

SYMFONISCHE METALBAND WITHIN TEMPTATION ZATERDAG 29 JUNI MAINSTAGE OP PARKCITY LIVE

Nummer 1 van de Duitse radio rock-airplay-lijsten met de single The Reckoning, 125.000 verkochte tickets in Europa een nieuw album Resist op 1 februari dit jaar en twee uitverkochte shows in de AFAS Live; Within Temptation is na een moeizame periode sterker terug dan ooit.

Dat heeft alles te maken met de wederopstanding van zangeres Sharon den Adel, die na een moeilijke privé periode energieke en meer direct dan ooit voor het voetlicht treedt. In 2019 is Within Temptation te zien op diverse grote Europese festivals. Ook volgt een uitgebreide tour in de Verenigde Staten en Canada. Na het vastleggen van de wereldberoemde Dj Afrojack is de organisatie van ParkCity Live dan ook opnieuw een huzarenstukje gelukt door deze roemruchte band te strikken voor het Parkcity Live festival in Heerlen.

De kaartverkoop van het Parkcity Live festival start zaterdag 19 januari om 10.00. Bij de editie 2018 waren alle tickets binnen 40 minuten uitverkocht.(Volgend nieuwsbericht) »