Hoofdmenu

RAPGROEP DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG ZONDAG 30 JUNI OP PARKCITY LIVE

Met de rapgroep De jeugd van tegenwoordig heeft de organisatie van Parkcity Live een nieuwe naam onthuld voor zondag 30 juni.

In de nazomer van 2004 komen Pepijn Lanen, Bas Bron en Alfred Tratlehner in een kelderstudio in het centrum van Amsterdam in een handomdraai tot de toekomstige zomerkraker en evergreen ‘Watskeburt? .Als iets later jeugdvriend Olivier Mitshell Locadia zich ook bij het gelegenheidsgezelschap aansluit is De Jeugd van Tegenwoordig geboren.

Ondertussen stoomwalsen de jong/oudvolwassenen nog steeds ongegeneerd over toeschouwers en aanhoorders heen. Trek de stoute schoentjes aan en gooi het haar maar los is het motto bij optredens van De jeugd van tegenwoordig.

Foto: Parkstad Actueel(Volgend nieuwsbericht) »