In een wedstrijd waar van goed voetbal geen sprake was, was er één speler die er vandaag echt er boven uit stak. Vichy Marchena(het fenomeen wordt hij al genoemd) besliste deze wedstrijd met 3 weergaloze doelpunten. Na 15 minuten pikte hij de bal op links op en hij slalomde langs iedereen en besloot met een schot over de doelman vanaf 16 meter de 0-1 te produceren.

Nog geen 10 minuten was het Reno Baggen die vv Hellas langszij bracht 1-1. Het spel golfde wat op en neer maar tot echte doelkansen leidde dit niet, tot dat Mictchell Mertens het op zijn heupen kreeg. Hij passeerde een aantal spelers met bewegingen waarbij sommige spelers hun benen weleens konden breken en scoorde de 1-2.

De rust was daar en een warme kop thee was hetgeen wat de lichamen goed konden gebruiken. In de 2de helft was het SVN wat de gevaarlijke ploeg was maar de trekker overhalen was er niet bij. In de 75ste minuut Vichy Marchena werd diepte ingestuurd en met buitenkant rechts verschalkte hij de te ver voor zijn doel staande doelman Ivo Houben van Hellas met een perfecte lob, 1-3. De zege van SVN/BtB Consultancy kwam niet meer in gevaar en trainer Dennis Voorst gunde zijn wisselspelers ook nog minuten.

Volgende weeg zondag speelt SVN/BtB Consultancy om 14:30 uur bij Wijnandia in Wijnandsrade.

Tekst en foto SVN/BtB Consultancy voor meer foto’s klik op deze link.