Hoofdmenu

Gemeenten Voerendaal, Gulpen-Wittem en Heerlen starten samen met het Waterschap en de provincie Limburg

Komt u vanavond ook naar de informatieavond?

Gemeenten Voerendaal, Gulpen-Wittem en Heerlen starten samen met het Waterschap en de provincie Limburg met de uitwerking van de plannen voor de aanleg van een fietspad en watermaatregelen tussen Wijlre en Welten. De fietsverbinding vormt de verbinding tussen de regio’s Heuvelland en Parkstad.

Wij vinden het belangrijk om belanghebbenden bij dit project te betrekken, zodat we op de hoogte zijn van aandachtspunten/knelpunten van uw kant. Daarom organiseren wij vandaag tussen 18.30 en 20.30 uur een inloopbijeenkomst in de Bernardushoeve in Ubachsberg, Mingersborg 20. Tijdens de inloopbijeenkomst geven wij u informatie over het project, wat er precies gaat gebeuren en wat dit voor u betekent.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 045-5753399 met Kirsten Nievelstein of mailen naar kirsten.nievelstein@voerendaal.nl. U bent van harte uitgenodigd om bij de inloopbijeenkomst aanwezig te zijn.