Hoofdmenu

Zondag RKAVV – Groene Ster met Nathan Rutjes

Na de mooie zaterdagavond overwinning in Nuenen, wordt het tijd om eens wat resultaten achter elkaar neer te gaan zetten. Dat zal niet gemakkelijk worden want de tegenstander van zondag is er weer 1 uit de kopgroep. Groene Ster uit Heerlerheide doet eigenlijk al vanaf het begin van het seizoen mee met de bovensten en in de uitwedstrijd gingen we er dik vanaf, maar daar komen ze nu niet zo makkelijk mee weg!

Nathan Rutjes
Blikvanger van het elftal van trainer Maurice Verbunt is uiteraard Nathan Rutjes. Rutjes die afgelopen seizoen een punt zette achter zijn profcarrière is een geweldige ambassadeur voor het voetbal en we zijn blij hem zondag op ons complex te hebben! Echter houdt het daar op, want het wordt weer tijd, na Alphense Boys in december, een goed resultaat in een thuiswedstrijd neer te zetten.

Als dat met net zoveel strijd gepaard gaat als in Nuenen is daar absoluut kans op. Hayden Bergen is er na zijn oogblessure weer bij en Maurizio Ceccucci mist dan alleen Hamza Boukhari, die na de ordinaire aanslag (onbestraft!) op zijn enkel van vorige week, niet zal gaan spelen.

De vorige thuiswedstrijd tegen de Groene Ster (2 jaar geleden) was een prima reclame voor WIJZIJNRKAVV, want de mannen uit Limburg speelden toen in onze reservetenues!

Tekst RKAVV en Foto®Parkstad Actueel/Tom de Cock