Goeie overwinning BSV Limburgia/Kamerland

Gister speelde BSV Limburgia/Kamerland thuis tegen V.V.Scharn
De eerste wedstrijd van het seizoen was in Scharn en eindigde in 1-3.
Zou vandaag de droevige dag zijn dat de reeks onderbroken werd? Het weer deed zijn best in ieder geval.
Striemende windvlagen en gutsende regen in de eerste helft deed het veld op sommige plekken onderlopen waardoor de bal vaak onvoorspelbaar afremde of juist versnelde.

Sommige bezoekers gaven de moed op en vluchtten naar de kantine. De diehard fans bleven kijken tot het water in de onderbroek liep.

De wedstrijd was vrij chaotisch net als het weer, met een paar mega grote kansen aan de kant van BSV Limburgia/Kamerland. Ilias Chakour en Olaf Mazier lieten vv Scharn echter nog hopen op een punt. Uiteindelijk was het een eigen verdediger die de keeper van vv Scharn verschalkte. Hij kopte een voorzet van triekser Imad Tini hoog over de keeper heen terwijl dikke regendruppels nog steeds vallen. (Video)

Doorweekt en koudgekleumd vluchtte iedereen naar binnen toen het fluitje verlossend het einde van de eerste helft signaleerde.

De tweede helft verliep aanzienlijk droger. De weergoden hadden Ger Dokter’s regendans gezien en besloten dat het ook het iets minder mocht. BSV Limburgia/Kamerland was wederom sterker maar de omschakeling was soms te traag en de eindpass vaak te slordig. Waardoor een doelpunt lang uitbleef.
Uiteindelijk zorgt een lage corner van Amar Delic voor een klutssituatie in de 5, waar Oussama Lazam aan het langste eind trok en binnenschoot.
2-0

Maar dat was schijnbaar niet spannend genoeg voor BSV Limburgia/Kamerland.
Zo geschiedde het dat de tot nog toe enige voorzet/kans in de tweede helft van vv Scharn door een BSV Limburgia speler van het veld net zo ongelukkig achter zijn eigen keeper Randy van Haren plaatste als in de eerste helft bij vv Scharn gebeurde. Wie het was miste ik helaas, omdat net op dat moment de brandweer weer voorbij reed.?
2-1

Terecht kwam hierdoor weer wat hoop bij de spelers van vv Scharn maar ondanks hun inzet, zorgde Oussama Lazam in de slotminuten voor zijn tweede doelpunt en de verlossende 3-1, waarna scheidsrechter Sander Huijs de wedstrijd kaartloos kon affluiten.

Vandaag verdiende geen schoonheidsprijs kwa voetbal, maar desondanks pakt het team olv Vanderlyde Josh en Ger Gouwprobleemloos en zakelijk 3 punten voor de 15de keer op rij en dát is ook veelzeggend.

We wensen de linksbuiten van vv Scharn veel beterschap en snel herstel toe, die met een spierblessure al vroeg het veld moest verlaten na een sprint.

45 punten uit 15 wedstrijden met als saillant detail dat R.K.S.V. De Stergister verloor tegen Rkvv Sportclub’25, waardoor BSV Limburgia/Kamerland momenteel 9 punten los staan.

Gister speelde BSV Limburgia/Kamerland thuis tegen V.V.Scharn.

De wedstrijd was vrij chaotisch net als het weer, met een paar mega grote kansen aan de kant van BSV Limburgia/Kamerland. Ilias Chakour en Olaf Mazier lieten vv Scharn echter nog hopen op een punt. Uiteindelijk was het een eigen verdediger die de keeper van vv Scharn verschalkte. Hij kopte een voorzet van triekser Imad Tini hoog over de keeper heen terwijl dikke regendruppels nog steeds vallen. (Video)

De tweede helft verliep aanzienlijk droger. De weergoden hadden Ger Dokter’s regendans gezien en besloten dat het ook het iets minder mocht. BSV Limburgia/Kamerland was wederom sterker maar de omschakeling was soms te traag en de eindpass vaak te slordig. Waardoor een doelpunt lang uitbleef.
Uiteindelijk zorgt een lage corner van Amar Delic voor een klutssituatie in de 5, waar Oussama Lazam aan het langste eind trok en binnenschoot.
2-0

?

2-1

Vandaag verdiende geen schoonheidsprijs kwa voetbal, maar desondanks pakt het team olv Vanderlyde Josh en Ger Gouw probleemloos en zakelijk 3 punten voor de 15de keer op rij en dát is ook veelzeggend.

45 punten uit 15 wedstrijden met als saillant detail dat R.K.S.V. De Ster gister verloor tegen Rkvv Sportclub’25, waardoor BSV Limburgia/Kamerland momenteel 9 punten los staan.

BSV Limburgia/Kamerland 2 won gister de belangerijke wedstrijd van VV de Leeuw met 3-1. Daardoor staat het 2e elftal op dit moment op de 2e plaats in de ranglijst.