Knappe zege Wittenhorst 1 op Chevremont

Het eerste elftal had de taak om na het smadelijke verlies tegen Veritas kampioenskandidaat Chevremont te bekampen. De oranjemannen lieten deze middag een gedegen en bekeken wedstrijd zien.

Vanaf het begin dicteerden de Noord-Limburgers het spel. Reeds in de 2e minuut liet Thom Derks een gevaarlijk schot los. Maar in de 4e min. was het wel raak toen de bal via Thom Derks bij de snelle Joost van Rensch in de voeten werd gespeeld. Hij scoorde tot groot genoegen van de aanhang de 0-1.

Wittenhorst bleef in het verdere verloop de bovenliggende partij. Met wat meer geluk was er een grotere tussenstand op het scorebord gekomen. Slechts 1x had Chevremont via Boyd Joosten om iets terug te doen. Ruststand 0-1.

Na de pauze probeerde de thuisclub de bakens te verzetten. Echter Wittenhorst wilde niet meewerken. Met gecontroleerd spel hield de achterhoede de aanvallen redelijk op afstand. Dit werd bekroond door de inzet van de gehele ploeg. De strijdwijze deze dag met 2 spitsen werp vruchten af.

De snelle Thom Derks ontsnapte en kon met een loeihard schot doelman Mark Voss verrassen: 0-2.

Chevremont was duidelijk aangeslagen. Het had duidelijk moeite met het spel van Wittenhorst. Joep Beurskens leek de voorsprong te vergroten maar de doelman voorkwam succes.

In de slotfase besliste Marco Daniels de wedstrijd. Hij verzilverde een keurige actie door Thom Derks en Joost van Rensch: 0-3.

In de laatste minuut kreeg Chevremont een penalty doordat Bart Spreeuwenberg de bal tegen de hand kreeg: 1-3.

Een mooie verdiende zege die Wittenhorst weer in top terugbracht.