SVN/BtB Consultancy boekt overtuigende en verdiende overwinning op Walram.

In de eerste 15 minuten hadden de rood-witten al 0-2 moeten staan maar zoals zo vaak viel het doelpunt aan de andere kant. Een voorzet van rechts werd door Bob Sangen op ongelukkige wijze in eigen doel getrapt 1-0. SVN bleef het beste van het spel houden en hield Walram goed onder druk maar de bal wilde maar niet de doellijn passeren. De rust brak aan met een 1-0 voorsprong voor Walram. Direct na de pauze maakte Walram via Mike Willems de 2-0 en Walram dacht de buit binnen te hebben.

SVN/BtB Consultancy toonde veerkracht en wist het tij (ondanks de dat er 2 doelpunten van SVN wegens buitenspel op advies van de grensrechter werden afgekeurd) te keren. Vichy Marchena scoorde de 2-1 en Raul Erkens draaide een voorzet van 25 meter in de lange hoek 2-2. Sven van Haaren werd de diepte in gestuurd en liet de 2-3 aantekenen terwijl Jasper Braad op prachtige wijze de 2-4 maakte.

De frustratie nam bij Walram toe en enkele spelers van SVN werden hier de dupe van maar na 90 minuten trokken de mannen van Dennis Voorst een lange neus richting de tegenstander. Volgende week zondag speelt men thuis tegen RVU.
Er zijn vanwege de slechte weersomstandigheden helaas geen foto’s gemaakt.