Hoofdmenu

Eerste outdoor editie 'Someone Told Me' komt naar Heerlen

Essential Festival verhuisd naar Eijsden

Essential Festival dat afgelopen jaren plaatsvond op Coriopolis, verlaat Heerlen en verhuisd naar recreatiepark Oost-Maarland in Eijsden.

Komende zomer op 15 juni zijn er op de nieuwe lokatie diverse grote artiesten uit de pop-, dance- en urban scenedie neer strijken op recreatiepark Oost-Maarland. De nieuwe lokatie ligt naast Fun Valley en heeft een groot grasveld, bos en een plas water dat onderdeel wordt van het Essential Festival.

De organisatie verwacht er in 2019 zo’n 15.000 bezoekers te mogen verwelkomen.

Essential Festival vindt dus niet meer plaats in Heerlen. De organisatie is overtuigd dat de fans van Heerlen en omstreken mee verhuizen naar Oost-Maarland en biedt daarom ook georganiseerde busreizen en pendeldiensten aan.

Essential Festival zal in de toekomst georganiseerd worden door Essential en 4PM Entertainment onder een nieuwe bedrijfsnaam ‘We Are Entertainment’, en wil doorgroeien naar een weekend festival met 20.00 bezoekers per dag, waarbij een breed scala aan genres centraal staat voor jong en oud.

Nieuw festival

Essential brengt op 25 mei 2019 ‘Someone Told Me’ outdoor editie naar Heerlen in het Douvenrader Park, gelegen op een steenworp afstand van de oude Essential-locatie Coriopolis.
Dit festival wordt de allereerste outdoor editie van het succesvolle ‘Someone Told Me’concept. De organisatie verwacht zo’n 3.000 bezoekers met headliners zoals: Boef, Josylvio, Jonna Fraser, Young Ellens en The Blockparty.

Meer informatie en ticketverkoop volgen via www.someonetoldme.nl.

Foto: Parkstad Actueel« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »