SVN/BtB Consultancy heeft gisteren goede zaken gedaan door met 3-2 van RVU te winnen.

De wedstrijd die gisteren op het programma stond was van belang voor de 2de periode voor zowel SVN als RVU. Bij winst van een van beide zou er een kleine kloof geslagen worden. SVN was vandaag de gelukkige maar wel verdiende winnaar van deze wedstrijd.

Op een slecht speelveld was van goed voetbal geen sprake. SVN probeerde het wel en tegenstander RVU hanteerde veel de lange bal om op deze manier gevaar te stichten voor het doel van Tim Mohnen. Via een gelukje kwam RVU op een 0-1 voorsprong door Dean Dolmans terwijl SVN eigenlijk al met 2-0 had moeten voor staan.

Gerechtigheid was er dan toch. Uit een hoekschop van Raúl Erkens scoorde Bryan Büttgen de meer dan verdiende gelijkmaker. Men ging rusten met een 1-1 stand. Direct na de pauze snelde Jasper Braad over links langs iedereen en scoorde beheerst de 2-1. De gasten uit Rothem moesten nu meer uit hun schulp kruipen en dat opende weer mogelijkheden voor SVN. Vichy Marchena ging over rechts het strafschopgebied naar binnen en legde de bal op de net ingevallen Robert van Esburg terug en deze scoorde simpel de 3-1. Hierna kreeg SVN nog enkele opgelegde kansen om de 4-1 of zelfs de 5-1 te scoren.

Bij een van de spaarzame tegenaanvallen van RVU kreeg Stephan Schiffer de bal ongelukkig op zijn hand en de scheidsrechter kon niets anders doen strafschop te fluiten. Dit buitenkansje liet Dwayne Dolmans niet aan zich voorbij gaan en hij scoorde de 3-2. Er volgden nog enkele hectische minuten waarbij scheidsrechter Linke genoodzaakt was om voor een speler van RVU(voor het slaan van een speler van SVN) de rode kaart te trekken.

Al met al was de overwinning verdiend te noemen en voor SVN een reuze stap om eventueel de 2de periodetitel binnen te halen. Zondag 24 februari volgt de derby van Landgraaf en speelt SVN/BtB Consultancy de uitwedstrijd tegen UOW02.

Voor meer foto´s SVN Landgraaf heeft 41 nieuwe foto’s toegevoegd aan het album 2019-02-17 SVN/BtB Consultancy-RVU 3-2(1-1) — bij SVN Landgraaf.

Tekst en Foto´s SVN/BtB Consultancy

Geef een reactie