Hoofdmenu

24-uurs Eekheuere Sjlagermarathon nadert grandioze ontknoping

 

 

Gisteravond ging de 24-uurs Eekheuere Sjlagermarathon van start. In het jaar dat de Eekheuere hun 4×11 jarig jubileum vieren zetten zij zich, natuurlijk, weer eens extra goed op de kaart. Als vanzelf sprekend opende Vee & Dee het muziekfestijn en volgde daarop de ene na de andere Limburgse carnavalstopper.

 

Na een drukke avond -en lange nacht- brak de ochtend aan. Steevast bleven De Eekheuere -en vele vrung- op de been en was er zelfs op alle (hele vroege en hele late) uren genoeg bezoek in feestlocatie café d’r Klinge.

Jubileumprins Bas besloot gistermiddag spontaan om maar liefst alle 24 uur als gastheer present te blijven en… -tot nu toe- heeft hij dat, eerlijk is eerlijk, hartstikke goed volbracht.

Het erg leuke, sjpassige en puur carnavaleske initiatief (middenin hartje Heerlen als opmaat naar de carnaval) blijkt een regelrecht schot in de roos.

 

Bent u er nog niet geweest? Tot vanavond 22 uur duurt de Sjlagermarathon voort. Dan is de 24-uurs (jubileums)uitdaging volbracht en volgt zeker en vast nog een gezellige ‘nazit’…

www.eekheuere.nl

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno