Op zaterdag 23 februari 2019 is Hans van Herk uitgeroepen als de nieuwe Prins van C.V. de Postbuulen. De Postbuulen vierden in een overvol Juphuis met het 60ste Postbuulenbal de proclamatie van Hans II. Dankzij optredens van een groot aantal artiesten was deze avond een geweldig succes.


 Hier is hij dan, onze Prins Hans II (van Herk). Hij is 58 lentes jong, geboren en getogen in Bingelrade. Hij is nu woonachtig in Hoensbroek, samen met zijn verloofde Marjo Roberts. Zijn Prinsesje! Samen hebben ze 4 kinderen en 2 kleinkinderen. Hans is werkzaam als operator bij Prof-Core en is daar al ruim 10 jaar gelukkig.

Zijn hobby’s zijn vissen en voetbal kijken, en voor al naar zijn clubje Feyenoord. Hans is bij de raad van 11 van  de Postbuulen gekomen via ex Prins Bram I en zijn dochter Daphne Van Herk. Hij speelt ook al jaren een grote rol bij het jaarlijkse Paas- en Kerst kienen.
Wij gaan met Hans zeker een heel mooi jaar tegen moet. Wij aan het bier Hans aan de cola. Zijn levens motto is: 1 dag niet gelachen is 1 dag niet geleefd!  Dat sluit mooi aan bij het motto van de Postbuulen dit jaar:
Knalle mit z’n Alle.

 

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie