“Bij een echt carnavalsfeest hoort ook een echte optocht!”

We lopen nu al enkele jaren als begin van het carnavalsfeest een optocht op Basisschool de Horizon in de wijk Grasbroek.  Kinderen, leerkrachten en ook de ouders en buurtbewoners zijn razend enthousiast. Daarom zal ook dit jaar weer een kinderoptocht door de wijk trekken.

 

 

 

Op vrijdag 1 maart is het zover, het grote Horizon carnavalsfeest barst weer los. Voordat er gefeest wordt in de tot Zonmännekestempel omgedoopte aula, wordt er gelopen. De optocht start omstreeks 9:30 vanaf het schoolplein van Basisschool de Horizon en zal ongeveer 45 minuten duren.

De bonte stoet van kinderen en leerkrachten wordt afgesloten door een wagentje met daarop Prins Luca (Ilardo) en Prinses Aniek (Kockelkorn). Bij slecht weer gaat de optocht, helaas, niet door.

Zowel Prins Luca als Prinses Aniek zitten in groep 7/8.

 

Aniek haar lievelingsvak is knutselen, haar hobby’s zijn voetbal en paardrijden. Luca zijn hobby’s zijn gamen en voetbal en zijn lievelingsvak is Vier keer wijzer (waarin vakken als geschiedenis, aardrijkskunde en natuur terugkomen).

De route is als volgt: school – Grasbroekerweg (richting stad) –  Sittarderweg – Leo Moonenstraat – Grasbroekerweg – Edisonstraat – Röntgenstraat – Boerhaavestraat – Grasbroekerweg – school.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met juf Jacqueline Slabbers of juf Cécile Thijssen

jacqueline.slabbers@innovo.nl
cecile.thijssen@innovo.nl

 

Geef een reactie