Hoofdmenu

Sporten en bewegen is gezond. 

 

Maar wat is gezond? En hoe fit bent u? Ken Diedering (beweegcoach BAS) organiseert samen met Paramedisch Centrum Simpelveld op woensdag 20 maart een gratis fitheidstest voor alle 55-plussers uit gemeente Simpelveld. Hij nodigt u van harte uit mee te doen.

“Wilt u meer aan beweging doen, maar weet u niet zo goed hoe of wat? Doe dan mee aan de fitheidstest. Aan de hand van deze test meten we onder andere uw conditie, spierkracht en flexibiliteit. Maar ook BMI, hartslag en bloeddruk. Na afloop bespreken we de resultaten en ontvangt u persoonlijk advies. Ik help u graag op weg naar een geschikte beweegactiviteit of sport in Simpelveld!” vertelt Ken.

De test vindt plaats op woensdag 20 maart. Tussen 11.00-16.00 uur kun u zich laten testen bij Paramedisch Centrum Simpelveld (Kloosterstraat 63, Simpelveld), gelegen op de eerste etage. De testjes zijn niet zwaar en voor iedereen toegankelijk. Per onderdeel wordt u begeleid door een fysiotherapeut, een apotheker of een beweegcoach.

Doe mee!
Wilt u meedoen? Meldt u dan snel aan voor de test. Aanmelden kan tot 13 maart. Geef daarbij voorkeur voor tijdstip aan om de test te doen: tussen 11.00-12.50 uur of 13.30-16.00 uur. U krijgt een bevestiging waarin staat wanneer u wordt verwacht. Ben er snel bij, want vol = vol.

Voor vragen kunt u terecht bij Ken Diedering via 06-34223087 of info@samenbas.nl. Of ga voor meer informatie naar: www.samenbas.nl/activiteiten(Volgend nieuwsbericht) »