Hoofdmenu

Open Air concert Maestro Guido Dieteren in Kerkrade wordt opnieuw een highlight

 

 

Het memorabele OPEN-AIR concert. waarmee Maestro Guido Dieteren&European Poporchestra zomer 2018 Parkstad en de Euregio aan de voeten kreeg. zit bij velen nog in hart en ziel. Op zaterdag 29 juli wil de muzikale Godenzoon met een nieuw topconcert in Kerkrade de editie 2018 nog eens overtreffen.

Om met de woorden van sterviolist en orkestleider Guido Dieteren te spreken: “Het Tv-concert in Kerkrade wordt een eigentijdse versie van bekende ‘Night of the Proms’ concerten.” Ofwel bekende, swingende melodieën uit klassiek, Pop, musicals en film afgewisseld met betoverende solonummers van sopraan Wendy Kokkelkoren.

Van de partij ook weer de spetterende popzanger Roy Verbeek. En een verrassende gastartiest, wiens naam binnenkort wordt onthuld.  Ook een flinke dosis humor – in klankstad Kerkrade – hoort dat er simpelweg bij, ontbreekt niet. Garant daarvoor staan o.a. de bekende Duits-Oostenrijkse vocalisten van ‘VoXXclub, die bij de vorige editie een golf van begeestering en euforie ontvlamden. Het opluchtconcert in klankstad Kerkrade beloofd dan ook een concert te worden waar Kerkrade, maar óók de hele Parkstad regio trots op mag zijn.

Wie erbij wil zijn moet snel wezen, want gelet op de voorverkoop van ticket en diner-arrangementen op de tot concertarena omgetoverde Kerkaadse markt, zal het concert opnieuw stijf uitverkocht zijn.

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.themaestro.nl en www.facebook.com/guidosorchestra

Telefonisch via Paylogic: 0900-9000 500 (45 c.pm) of de bekende voorverkoopadressen:

  1. Buck Office, Einderstraat 59, 6461 EM Kerkrade (zaterdag vanaf 10.30 uur geopend)
  2. Boekhandel Deurenberg, Marktstraat 23, 6461 CT Kerkrade (zaterdag vanaf 9.00 uur geopend)

III.        Alle Primera winkels,

Foto geleverd door Torena Publiciteit