Hoofdmenu

SVN/BtB Consultancy boekte een verdiende overwinning op Wijnandia

SVN boekte een verdiende overwinning op Wijnandia maar eerlijkheidshalve dient gezegd te worden dat deze wedstrijd onder deze barre omstandigheden nooit gestart had mogen worden. Het was een wedstrijd van toevallen want van goed voetbal was totaal geen sprake.

De harde stormachtige wind zorgde ervoor dat de bal alle kanten uitging behalve de goede. Het leek vaak alsof men met een boemerang aan het werpen was. De 1ste helft had Wijnandia het voordeel van de wind en wist met dit voordeel maar 1x  Tim Mohnen te passeren. Nadat de toegangspoort tot het sportcomplex hermetisch werd afgesloten door een omgewaaide boom was er sprake van dat de wedstrijd gestaakt zou worden daar de veiligheid in het geding kwam. Tijdens de eerste helft hadden beide trainers de scheidsrechter al te kennen gegeven dat dit een ondoenlijke zaak en voetbal niet mogelijk was, maar de leidsman hield voet bij stuk.

Na de pauze wilde hij wel de wedstrijd staken maar daar voelden de mannen van SVN niets meer voor daar zij nu het voordeel hadden van de wind. Maar goed ook want via Jasper Braad, Raúl Erkens, Mitchell Mertens en Vichy Marchena liep SVN vrij gemakkelijk uit naar een duidelijke 4-1 overwinning. Door deze overwinning doet SVN goede zaken voor de 2de periode daar BMR punten liet liggen bij UOW’02.

Zondag 17 maart speelt SVN/BtB Consultancy thuis tegen koploper Sporting Heerlen. Een overwinning van SVN zou de spanning aan kop van de ranglijst terug brengen in de strijd voor het kampioenschap

Tekst en foto SVN/BtB Consultancy

voor meer foto’s klik op deze link.

 (Volgend nieuwsbericht) »