Dames Bekkerveld pakken periodetitel. ( 2e periode )

Onder zeer bizarre weersomstandigheden werd de wedstrijd gespeeld.Op sportcomplex A Gene Bek in Heerlen tussen Bekkerveld VR1 en NSVV/FC Kunde 1 uit Nijmegen.

Al leek voetbal onmogelijk doch de dames van beide teams wisten hier redelijk mee om te gaan. Bekkerveld ging vanaf het begin in de aanval en liet er geen twijfel over bestaan wat zondag de bedoeling was, winnen. Daar slaagde de blauw-witten volledig in. Als er een team recht had op de overwinning dan wel Bekkerveld.

Het eerste doelpunt viel volkomen verrast nadat de bal buiten het strafschopgebied terecht kwam bij Glynis Vromen die haar voet onder de bal plaatste en hem richting doel schoot de bal stuitte juist voor de doelverdediger op de grond en met behulp van de storm vloog de bal in de touwen, 1-0.

Zo ging men ook de rust die voor beide teams dik verdient was. In de tweede helft deed c.q. probeerde de bezoekers iets te forceren doch tevergeefs, Bekkerveld nam het heft weer in handen en bij een fantastische diagonale paas stuurde Shirley Kocacinar haar mede speelster weg Alysia Breemer die het geheel prima afrondde met een diagonaal schot in de beneden hoek bij de doelverdediger,2-0 Het was “gelopen “en Renée Scholtes had de eer en scoorde 3-0.

Een sterk collectief optreden van de Bekkerveld.