Hoofdmenu

Laatste nieuws over Lente Festijn 2019 Heksenberg 

Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek organiseert ook dansavond met orkest Reality

Zoals nagenoeg bekend organiseert Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek op zaterdag 22 juni in Gemeenschapshuis Heksenberg Hei Grindelweg voor de vierde maal op rij het Lente Festijn 2019. In eerste instantie betreft het dan de organisatie in de middaguren van 14.00 tot 17.00 uur voor alle senioren van Heksenberg/Pronsebroek. Hiertoe heeft genoemde Stichting contractueel vastgelegd Limburgs meest bekende zangeres Beppie Kraft, Martin Hurkens (inmiddels zelfs tot in China als tenor bekend), dansgroep IVANICE (thuis in het gemeenschapshuis), zangeres Claudia Ansel en DJ Rolf Janssen.

Inmiddels heeft de Stichting ook alsnog besloten om, gelijk verleden jaar, in de avonduren van 20.00 tot 24.00 uur toch een dans/muziekavond te organiseren. Zoals bekend vinden in het gemeenschapshuis regelmatig leuke en gezellige dansavonden plaats met wisselende orkesten. Stichting Wijkraad heeft dan ook gemeend om dit op zaterdag 22 juni een vervolg te geven. Het bekende toporkest, zeer bekend en geliefd bij de dansliefhebbers in het gemeenschapshuis, t.w. Reality (zie foto) zullen dan ook zorg dragen voor een leuke muzikale dansavond. De entree is overigens gratis.

Op een binnenkort nog nader vast te stellen datum zal ook, in het kader van het Lente Festijn, een aansprekende jeugdactiviteit plaats vinden. Dit zal in en rond het Wijkcentrum Mgr. Feronstraat georganiseerd worden. Nadere info zal nog volgen.

Toegevoegde info: regulair maandelijkse spreekuur wijkagent, te houden in Wijkcentrum Mgr Feronstraat 51 is verplaatst naar dinsdag 12 maart van 18.30-19.00 uur, De inloopmorgens van Buurtsteun Heksenberg vinden iedere donderdag plaats in het bovengenoemde Wijkcentrum van 10.00 tot 12.00 uur. Iedereen is welkom.

 

 



« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »