Hoofdmenu

Afscheid van Mevrouw Maria Gartz voorzitster van de Katholieke Bond van Ouderen Heerlen Stad

 

 

Gisteren nemen wij tijdens onze jaarvergadering in LuciushofPutgraaf 3 in Heerlen, afscheid van Mevrouw Maria Gartz. Is 20 jaar lang de voorzitster geweest van de Katholieke Bond van Ouderen Heerlen Stad.

Na de jaarvergadering komen vertegenwoordigers uit de regio om Maria te danken voor haar jarenlange enorm gewaardeerde inzet.

De wethouder mw. Adriane Keulen (Integraal Ouderenbeleid, Buurtgericht werken en Publieke Dienstverlening) was aanwezig . Tijdens deze jaarvergadering zullen nieuwe bestuurders aantreden en zittende bestuurders aftreden.

Jo Piefer is de nieuwe voorzitter van de vereniging, Fred Askamp de nieuwe penningmeester en Frans Lahaije gaat algemene ondersteuning bieden.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno