Hoofdmenu

Jeugdvoorstelling ‘De wolkenfabriek’ in Theater Landgraaf

 

 

Zondag 24 maart speelt Irene Laros de theatervoorstelling  ‘de Wolkenfabriek’ in Theater Landgraaf. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 t/m 8 jaar en wordt gespeeld aan de hand van een levensgroot pop-up boek, waarvan elke omgeslagen bladzijde een nieuwe wereld laat zien.

 

Het verhaal:

Willy, de wolkenmaker, luistert elke avond naar het weerbericht om zo te weten te komen welke wolken hij de lucht in moet sturen. Morgen wordt het een mieters mooie dag en is er geen wolkje aan de lucht! Willy heeft dus eindelijk weer eens een dagje vrij. Maar wat gebeurt er als Wolly, de weerkip, toch per ongeluk wat wolkenknopjes indrukt?

Deze voorstelling is een lust voor het oog vol vondsten en verrassingen, die kreten van bewondering en verwondering ontlokt en het publiek moeiteloos meevoert in de wereld van de wolkenfabriek.

De kaartjes kosten € 6,50 per stuk. Indien u de kaartjes eerder bij het theaterbureau afhaalt, kosten de kaartjes € 5,50 per stuk. Het theaterbureau is ma t/m vr 10 tot 12 uur geopend.

Reserveren: reserveren@theaterlandgraaf.nl / tel. 045-5310929 (ma t/m vr van 10 tot 12 uur).

De voorstelling begint zondag 24 maart om 14.30 uur.

Meer informatie: www.theaterlandgraaf.nl

Teks en Foto Theater landgraaf

 « (Vorig nieuwsbericht)