Hoofdmenu

Kom ook naar de Euregionale Zwaailichtendag Kerkrade!

Dit jaar vindt in Kerkrade de grootste Euregionale Zwaailichtendag ooit plaats. Op zaterdag 13 april van 11.00 uur tot 17.00 uur komen er meer deelnemers dan ooit naar het centrum van Kerkrade. Zo zullen onder andere Korps Mariniers, Koninklijke Luchtmacht, Koninklijke Landmacht, GGDZL/ Ambulancedienst, Handhaving gemeente Kerkrade, Buitendienst gemeente Kerkrade, Politie, Brandweer, Politiehonden aanwezig zijn.

De deelnemers zullen hun werkzaamheden presenteren door hun voertuigen te plaatsen op het evenemententerrein, spannende simulatoren en nog veel meer speciaal materiaal ter beschikking te stellen. Verder kan aan de aanwezige hulpverleners alles gevraagd worden over hun werk.

Op www.kerkrade.nl/zwaailichtendagkerkrade zal op termijn alle informatie terug te vinden zijn over het uitgebreide programma van 13 april.

Compleet dagje uit

Naast de vele aanwezige hulpdiensten is er een uitgebreid muzikaal programma en is er volop jeugdanimatie gedurende de hele dag ook zijn er diverse foodtrucks. Als afsluiting van deze familiedag vindt er in HuB.Kerkrade in het theater een bijzonder concert plaats door het orkest Koninklijke Luchtmacht. Een concert bijwonen van dit orkest is een ware beleving. Dit is namelijk muziek voor mensen die niet bang zijn voor een stootje! Dat kan ook niet anders met een blazerssectie van meer dan veertig man. Kaarten kosten €17,50 inclusief pauzedrankje en zijn verkrijgbaar via de website van Parkstad Limburg Theaters.

 (Volgend nieuwsbericht) »