Hoofdmenu

Provinciaal Politiek Debat 17 maart bij Noa de Mes

 

 

Debat van provinciale verkiezingen met Parkstad kandidaten

A.s. zondag NOA DE MES om 15.00 uur. We houden een klein debat over de provinciale verkiezingen. Hooggeplaatste kandidaten uit Parkstad van CDA, SP, VVD en Groen Links kruisen de degens over de strijdpunten.

 

 

Marco Peters, Dries Lodewijks, Andy Rossel en een spitzenkandidaat van de SP. Vuurwerk verzekerd? André Köppen is een prototype van de entrepreneur: hij ziet kansen, mogelijkheden, openingen die velen niet zien. Een palmares van jewelste en nu lonkt Schimmert, de watertoren. Basquiat, daar hebben we het ook over, bijvoorbeeld met Sandra Hommen. Wiel Verheesen en Jules Roosenboom zijn present met hun columns. Nog wat muziek en het zaakje is weer rond.

Foto®Parkstad Actueel/ Lucho Carreno