Hoofdmenu

TEFAF: Je weet niet wat je ziet!

 

 

 

Je krijgt niet iedere week de kans de mooiste en beste kunst van de wereld in ogenschouw te nemen. De TEFAF in Maastricht biedt daar tot 24 maart een unieke gelegenheid toe. TEFAF is officieel een kunst- en antiekbeurs. Primair gericht op de financieel welgestelden in de wereld. Maar het is eveneens een walhalla voor kunst en cultuurliefhebbers die zich de aankoop van onbetwiste topstukken niet kunnen permitteren. Want zeg nu een eerlijk waar in de wereld vindt je een dergelijk kunstmuseum? En waar tref je dergelijk bijzondere bezoekers?

Zeldzaamheid en kwaliteit zijn ook bij de 23ste editie van TEFAF Maastricht de trefwoorden. De doorstroming en uitbreiding van het deelnemersveld van de chicste kunst- en antiekwereld vertaalt zich in nieuw elan.   Vooral de fors uitgebreide sectie moderne en hedendaagse kunst oogt fris en biedt al van bijzondere ontdekkingen. Zo is bijvoorbeeld de  prachtige stand met grote stenen sculpturen van de Britse beeldhouwer Anish Kapoor een heuse eyecatcher. Maar ook in de andere sectoren in de tot kunsttempel omgetoverde MECC is de kwaliteitsimpuls van oude en nieuwe top galerieën zichtbaar. Voeg daarbij hoogwaardige culinaire halteplaatsen en duidelijk is dat een dagje TEFAF staat voor een onvergetelijke dag. Het entreegeld dubbel en dik waard ook. Want zeg nou eerlijk in welk kunstmuseum kun je voor dat geld je zintuigen strelen met een dergelijke unieke kunst en antiekcollectie?

 TEFAF is nog t/m 24 maart in het MECC in Maastricht. Info: tefaf.com

Foto’s De TEFAF in Maastricht