Hoofdmenu

Heerlen heeft zich ook laten horen op de actiedag voor een goed pensioen

Vandaag ging mensen in heel Nederland de straat op. Velen legden ook het werk neer. De inzet: een goed pensioen waar iedereen ook op tijd van kan genieten. Ook in Heerlen zijn de leden van de vakbonden FNV, CNV en VCP  in actie geweest. Op het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen zijn zij bij elkaar gekomen om hun eisen kracht bij te zetten. Bevries de AOW-leeftijd op 66 jaar en schrap de boete op eerder stoppen, zodat mensen met zwaar werk gezond hun pensioen kunnen halen. Indexatie voor elke generatie: een pensioen dat meestijgt met de lonen.

Een pensioen voor iedereen, ook voor zelfstandigen en mensen met een onzeker contract.

De demonstratieve tocht vertrok daarna van het van Grunsvenplein met als eindpunt het hoofdkantoor APG.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno en Tom de Cock(Volgend nieuwsbericht) »