Zondag ging BSV Limburgia/Kamerland op bezoek bij de club die samen met RKVV Haelen de grenzen van het gebied van 2G afbakenen. Dominant als altijd wilde de brunssumse ploeg van Josh Vanderlyde en Ger Gouw ook hier hun territorium markeren. De club, komend seizoen van Josh Vanderlyde, heeft het lastig onderin en verloor 2 laatste gespeelde wedstrijden.

BSV Limburgia/Kamerland kon op volle sterkte spelen en ging dan ook meteen op zoek naar een doelpunt vanaf de eerste minuten.
Olaf Mazier die zowel binnen als buiten het veld raak schiet, werd meermaals in stelling gebracht. We wensen de kersverse vader dan ook in de eerste plaats proficiat met de geboorte van zijn zoon Mace.
De eerste treffer werd helaas op naam van Eijsden gezet. Een inzet van Olaf na een assist van Swen Cornelissen werd door keeper Randy van Goethem goed gekeerd, maar zijn verdediger schoof hem erna zelf in het doel in een poging om Olaf te weerhouden. 0-1 (video)

Kort daarop kon Olaf Mazier wel de geboorte van zijn zoon vieren. Hij kwam vrij voor de keeper na een assist van Amar Delić®™ en wachtte rustig en koelbloedig af om de 0-2 binnen te schuiven. Er kwamen hierna nog een aantal kansen om de wedstrijd op slot te gooien maar BSV Limburgia/Kamerland verzuimde jammerlijk. Scherpte ontbrak steeds meer en richting de tweede helft was de koploper dan ook vaak de kluts kwijt.

Eijsden had echter niet de kwaliteit om de wedstrijd naar zich toe te trekken en verder dan een enkel schot naast en over het doel kwam het niet. Routiniers als Remco Theunissen en Marcel Velraeds hielden het gevaar weg van Randy van Haren die slechts zelden in actie hoefde te komen. Uiteindelijk besliste Olaf Mazier de einduitslag op 0-3 door wederom goed getimed de assist van @Oussama Lazam langs de keeper in de verre hoek te laten rollen.