Hoofdmenu

Assepoesters Assepesters!

 

 

 

 

De philharmonie zuidnederland bestaat 5 jaar. Speciaal voor dit eerste lustrum jubileum ontwikkelde philharmonie zuidnederland in samenwerking met kinderboekenschrijver Jacques Vriend en Theatergezelschap Het Laagland het prachtige familieconcert Assepoesters Assepesters. De jubileumvoorstelling voor jong en oud is donderdag 28 maart om 19.00 in Theater aan het Vrijthof in Maastricht te zien en op donderdag 18 april om 19.00 in  Parkstad Limburg Theaters, Heerlen.

Het sprookje Assepoester is bij nagenoeg iedereen bekend, maar speciaal voor het jubileumconcert gaf Jacques Vriens er een eigen(tijdse) draai aan. Het thema pesten is nog immer actueel. Maar ook de nodige humor ontbreekt niet in deze versie. De prachtige muziek Cinderella van Prokofjev gaat samen met het acteerwerk en de visualisatie op het podium zorgen voor een prachtige voorstelling. Het orkest staat onder leiding van Arjan Tien en het acteerwerk wordt – naast verteller én acteur Jacques Vriens – verzorgd door acteurs van Theatergezelschap Het Laagland. De regie is in handen van Joris Nassenstein en Lennart Monasteraar.

Vanwege het 5-jarig jubileum van het orkest, is de entree voor kinderen van 5 jaar gratis!

Het volledige programma is te vinden via: www.philharmoniezuidnederland.nl/kindermuziekweek