Hoofdmenu

Pascal Reijans nieuwe hoofdtrainer Schinveld/Arx ICT

Met ingang van het seizoen 2019/2020 wordt Pascal Reijans de nieuwe hoofdtrainer van Schinveld/Arx ICT. Momenteel is Reijans hoofdtrainer bij 3e klasser VV Obbicht.

Het bestuur is met Pascal een contract voor de duur van één seizoen overeengekomen.
Pascal zal geassisteerd worden door Arthur van den Dool, die momenteel trainer is van het 2e elftal van vv Scharn in Maastricht.

Pascal is 49 jaar en woont samen met zijn partner Monique en haar kinderen Demy (20) en Dylan (18) in Beek. Binnenkort vindt er een verhuizing naar Urmond plaats.
Reijans heeft twee dochters, Kyenne (21) en Bente (19), beiden woonachtig in Schinveld.
In het dagelijks leven is Pascal eigenaar van twee bedrijven: A-R Autoservice en PR Carcleaning.

Reijans, was tijdens zijn actieve carrière als keeper actief bij IVS, RKFC Lindenheuvel, EVV Echt en in België bij Cercle Mechelen, Heidebloem Dilsen VV, Overpelt, Lommel en Westerlo.
Bij respectievelijk RKFC Lindenheuvel, VV Spaubeek, Almania, S.V. Haslou, Voetbalvereniging F.C.R.I.A. en dus VV Obbicht is hij actief geweest als trainer.

Zijn assistent Arthur van den Dool (46), is woonachtig in Geleen met zijn 45-jarige echtgenote Angela en hun dochter Aniek (17).
In het dagelijks leven is Arthur werkzaam als vastgoed manager.
Als speler was van den Dool actief bij IFC (Hendrik Ido Ambacht), Sv Slikkerveer (Ridderkerk) en VV Neerbeek. Zijn trainerservaring deed hij achtereenvolgens op bij VV Neerbeek (jeugdtrainer, 2e elftal, assistent-trainer en interim hoofdtrainer), Voetbalvereniging F.C.R.I.A. en vv Scharn.

Wij heten beide heren van harte welkom bij onze club en wensen hen heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier!

Foto Schinveld/Arx ICT


(Volgend nieuwsbericht) »