Hoofdmenu

3 belangrijke punten voor Rkvv Voerendaal

Met de eerste driepunter van 2019 tegen Brunssum op zak mochten we vandaag uit naar Geuldal op het oude complex van Wijlre. Een wals had niet misstaan en dat kwam het veldspel helaas ook niet ten goede. De thuisploeg kwam gelijk in de omschakeling gevaarlijk voor de goal maar raakte de paal.

 

Toch kwamen ze op voorsprong via een geweldige pegel van afstand in de kruising. We rechtten onze rug en kwamen op gelijk hoogte via een corner van Kjell die via de handen van de keeper binnen viel. We kregen hierna ook meer controle over de wedstrijd, maar andermaal ging ’t mis. Miscommunicatie leidde tot een grote kans voor Geuldal welke werd verzilverd, 2-1. Direct erna kwamen we wederom terug in de wedstrijd. Een ingooi van Alain werd in duel met de keeper doorgekopt door Jim en Kjell stond klaar om de gelijkmaker binnen te koppen. Na de rust hadden we nog meer controle en was het zoeken naar de eerste voorsprong.

We hadden enkele goede kansen via schoten van Alain en Michel maar de bal viel er nog niet in. Toch kwam we voor toen Kjell op aangeven van Bas tussen de benen van de keeper door de 2-3 binnen prikte. Direct daarna rondde Paul een combinatie met Alain hard af in de korte hoek en was de wedstrijd gespeeld. We kregen nog diverse kansen op meer, maar Paul schoot naast, Michel kopte op de paal en Michel schoot nog raak na onterecht te zijn afgefloten voor buitenspel. Het maakte allemaal niet uit want we wonnen dus met 2-4 en wederom 3 punten in de tas.

Volgende week pauze en de week erna WDZ thuis.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 « (Vorig nieuwsbericht)