Hoofdmenu

Achterban clubs en verenigingen in Heerlen brengen 16.598 euro bij elkaar voor de clubkas

 St. Toon Hermans Huis Parkstad haalde het hoogste bedrag op, namelijk 5.582 euro.

 

Een mooie opsteker voor 16 verenigingen in Heerlen. Dankzij hun achterban kwam er bij deze clubs in 2018, 16.598 euro extra binnen in de clubkas. De achterban steunt haar vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas. Opbrengsten worden zoal besteed aan een nieuw trainingsveld, een opknapbeurt van een clubhuis en hulp aan jong en oud in de regio.

 

Meespelen voor je eigen club .In Nederland genereren enkele duizenden clubs, verenigingen en stichtingen via de VriendenLoterij extra inkomsten. Zij dragen daarmee bij aan gezondheid en welzijn in hun eigen regio. Dit jaar is er een recordopbrengst van ruim 5,8 miljoen euro uitgekeerd.

 

De VriendenLoterij is hierdoor een structurele financier voor veel organisaties. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

 

 

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »