Zeebonken en zeemeerminnen gezocht voor Stichting Wigwam

Speciaal voor gezinnen met een kind of jongere met een beperking zijn er Wigwamvakanties. De gezinnen logeren in een (aangepast) vakantiehuisje en 5 dagen per week wordt er een avontuurlijk activiteitenprogramma georganiseerd voor álle kinderen, dus ook de broertjes en zusjes.

Het thema voor dit jaar is Avonturen op zee. Onvergetelijke momenten en een schat aan ervaringen zijn gegarandeerd! Stichting Wigwam organiseert ook Survival- en Jongerenweken. Tijdens deze weken leren jongeren met een beperking onder deskundige begeleiding hun grenzen te verleggen. Om de Wigwamweken tot zorgeloze en geslaagde vakanties te maken is jouw hulp zeer welkom!

We zijn op zoek naar enthousiaste, sportieve en/of creatieve mensen die minimaal een week willen helpen op een van onze locaties, als:

*(persoonlijk) begeleider van kinderen of jongeren met een beperking,

*begeleider voor de broertjes en zusjes,

*activiteitenbegeleider voor o.a. sport & spel, muziek & toneel,

*verpleegkundige (in opleiding) of

*hulp in de keuken en huishoudelijke dienst.

Het is niet noodzakelijk dat je ervaring hebt met kinderen of jongeren met een beperking. Het is vooral belangrijk dat je enthousiast bent, verantwoordelijkheidsgevoel bezit en bereid bent je in te zetten om de vakantie voor de kinderen en jongeren onvergetelijk te maken.

We bieden een schat aan ervaring op het gebied van omgaan met kinderen of jongeren met én zonder beperking. Voor alle maaltijden en een overnachtingsplek op de locatie wordt gezorgd. Afhankelijk van het soort opleiding dat je volgt kun je deze wigwamweken gebruiken als stage of voor het behalen van extra studiepunten!

Aanmelden! Ben je enthousiast geworden en wil je meehelpen als vrijwilliger bij Stichting Wigwam, dan kun je je aanmelden via onze website: http://www.stichtingwigwam.nl/vrijwilliger-bij-stichting-wigwam. Hier kun je alle informatie nog eens nalezen en het inschrijfformulier invullen.

Heb je nog vragen stuur dan een mailtje naar

Stichting Wigwam
Onderstestraat 27, 6301 KA Valkenburg a/d Geul

info@stichtingwigwam.nl of bel (+31) 6 46 37 57 35.

Foto’s en tekst Stichting Wigwam

Geef een reactie