40 fysiotherapie studenten gaan dit jaar als vrijwilliger naar Alpe d`Huzes

 

40 fysiotherapie studenten gaan dit jaar als vrijwilliger naar Alpe d`Huzes vanuit mijn opleiding Fysiotherapie Zuyd Hogeschool.

 

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Wij gaan dit jaar met een groep van 40 fysiotherapie studenten, die tijdens de dagen actief zijn als medisch team van vrijwilligers. Wij proberen momenteel geld in te zamelen om een gedeelte van onze reis te financieren (het andere gedeelte bekostigen wij zelf uit eigen beurs). De rest van het ingezamelde geld doneren wij rechtstreeks aan KWF Kankerfonds. Wij hebben als doel om 5000 euro in te zamelen.

Ik probeer ook mijn steentje bij te dragen aan deze mooie actie door bij KVC Oranje geld in te zamelen voor het goede doel. Vandaar dat ik jullie vraag om een kleine bijdrage. Er staat een kleine doos in de kantine waarin jullie dit kunnen doneren. Alvast heel erg bedankt!

Voor meer informatie kijk op de algemene site: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/

Voor meer informatie vanuit de opleiding  Fysiotherapie Zuyd Hogeschool: https://www.zuydfysiogoesad6.nl/

Foto’s  Fysiotherapie Zuyd Hogeschool

 

 

Geef een reactie