Op een mooie lente avond mochten we op bezoek bij Abdissenbosch. Aangezien we om 18.30 moesten aftrappen en het een eind rijden is, was het vroeg verzamelen.

We begonnen aller aardigst aan de wedstrijd. Kjell had er schijnbaar zin in, want hij scoorde in de eerste helft 5x uit 5 kansen. De eerste na goed druk zetten van het team en een fout bij de thuisploeg welke hij goed binnen schoot. De tweede was op een dieptepass van Michel welke hij wederom rustig afrondde. De 0-3 kopte hij goed binnen op een voorzet van Bas, de 0-5 in een rebound van een schot van Paul en de 0-6 op aangeven van een diepe kopbal van Michel.

Tussendoor mocht Bas ook nog even scoren.

Hij volleerde een afgemeten voorzet van Michel binnen na een goede counter opgezet door Alain. In de tweede helft ging het allemaal wat rustiger aan, maar wisten we nog 1 keer te scoren. Michel frommelde een bal via een verdediger en de binnenkant van de paal binnen. Einduitslag 0-7. Zondag Passart uit.