SVN/BtB Consultancy pakt thuis drie belangrijke punten

SVN heeft gisteren 3 belangrijke punten op het conto bijgeschreven wat betreft de eindrangschikking. De afstand tot de enige overgebleven concurrent RVU is hetzelfde gebleven, 5 punten voorsprong en 1 wedstrijd minder gespeeld.

Het hoogtepunt van de 1ste helft was een schitterende uithaal van Raúl Erkens van 20 meter afstand, die onhoudbaar voor de doelman in linkerbovenhoek verdween. Na rust was het spelbeeld hetzelfde en wederom maar 2 hoogtepunten. BMR scoorde via een vrije trap de 1-1 maar nog geen 5 minuten later was het Vichy Marchena die de doelman van BMR met een fenomenale uithaal kansloos liet en de 2-1 liet aantekenen.

Compliment aan de scheidsrechter van vandaag Frank Halmans, die de wedstrijd perfect leidde tot het einde, ondanks de bedenkingen die er over en weer waren. Zaterdag 20 april speelt SVN/BtB Consultancy wederom tegen BMR( maar nu uitwaarts) en deze wedstrijd telt mee voor de tweede periode. Aanvang van deze wedstrijd is 18:00 uur in Mheer.