Verdiende overwinning van SJO Weltania/Bekkerveld JO19- 1

Na een moeilijke week voor de JO19-1 van SJO Weltania/Bekkerveld. Staat de wedstrijd op het programma thuis tegen Jekerdal.

Een hele moeilijke week, omdat de JO19-1 van Bekkerveld fitte spelers te kort komt. 6! Spelers van de JO17-1 moeten na hun eigen wedstrijd nakomen om de JO19-1 uit te helpen. Waardoor er toch 11 fitte spelers op het veld staan.
Dit was niet alleen het probleem van Bekkerveld, Jekerdal had hier ook last van, met 11 spelers afgereist naar Heerlen.

5 minuten in de wedstrijd komt Jekerdal al redelijk in de problemen nadat een speler van hen na een sprint geblesseerd raakt. 85 minuten met 10 man is zeker niet iets wat onopgemerkt blijft.
Toch was dit in het spel in de 1e helft niet te zien en speelde Bekkerveld in een veel te laag tempo waarin Jekerdal rustig in mee kon voetballen. Toch valt uiteindelijk de 1-0 voor Bekkerveld, Abdul werkt rustig af en door een fout van de keeper staat het dan 1-0.
Ook de 2-0 valt vrij snel, Abdul die diep gestoken word en het overzicht behoudt, Shensley vrij ziet lopen aan de andere kant. Uit een hele goede pass van Abdul op Shensley is het Shensley die afwerkt en 2-0 maakt. Ook de 3-0 valt nog voor de rust, Abdul die wordt aangespeeld en draait goed weg van zijn man, En schiet goed binnen.

Vervolgens fluit de scheidsrechter voor de rust, beide teams gaan de kleedkamers in en Bekkerveld heeft 1 opdracht, aan het doelsaldo werken.

Dit moet dan ook gebeuren. Met veel aanvallend ingestelde spelers start Bekkerveld dan ook de 2e helft. Ook na de rust wordt er aan de lopende band gescoord, de 4-0 valt snel na de rust. Na heel wat kansen voor de goal van Jekerdal komt de bal voor de voeten van Shensley te liggen, die heel rustig de bal in de hoek legt. Ook snel hierna wordt het ‘mooiste’ doelpunt gemaakt, de niet 100% fitte Pim wordt aangespeeld op randje 16, schiet en ziet de bal verdwijnen onder de keeper, het doel in, 5-0. Dan is het ook echt open huis bij Jekerdal en gaan spelers van Bekkerveld meer vooruit voetballen om ook een goal te maken. Zo ook Ali, bijna hetzelfde als Pim wordt die aangespeeld op randje 16 en draait goed richting goal. Vervolgens schiet Ali goed binnen, 6-0.

Hier blijft het niet bij, 7-0 valt ook nog, Abdul die van 20 meter goed in een hoekje schiet en die valt ook binnen. Vervolgens valt dan ook nog 8-0 en 9-0, deze worden gemaakt door fantastisch spelende Jim van de JO17-1. Na al een hele wedstrijd gespeeld te hebben, rent hij in deze wedstrijd ook overal. Vandaar dat die 2x scoort. De wedstrijd blijft bij 9-0 en zo heeft Bekkerveld JO19-1 een goed weekend!