Bekkerveld VR 1 – HVCH VR 1.  (0-1 ) eindstand: 3-2.

Een wedstrijd met twee verschillende speelhelften, de eerste was iets in het voordeel van de bezoekers die onbevangen en met redelijk verzorgd voetbal.

Het de Bekkerveld dames moeilijk robberde te maken. Het lukte hen ook  om zelfs op voorsprong te komen (0-1). Zo ging men rusten en er moest iets gebeuren Aan de zijde van Bekerveld en dat was ook zo. Tijdens de rust werd aanvoerderAnne Opbroek gewisseld voor Raisa Leenders. Dit had tot gevolg dat Lisa v.d. Ven vanuit het midden verhuisde naar linkerverdediger en Raisa Leenders in het midden ging Spelen.

Dat werkte goed en er kwam meer en meer grip op de wedstrijd en Bekkerveld liet zien ook te kunnen voetballen. Lisa v.d. Ven benutte een strafschop en het was(1-1) maar de bezoekers kwamen over links gevaarlijk in de buurt van het doel van Britt Verhees de doelverdediger van Bekkerveld en uit een vrije schop vanaf links werd de bal door gekopten de stand was 1-2. De zebra’s zette een tandje bij en het werd 2-2 prima samenspel tussen Shirley, Raisa en Sharona.

In de laatste minuut van de wedstrijd werd de bal door gekopt viaNoortje Muermans waarna Sharona Demandt de eindstand op 3-2 bracht. Zwaar bevochte Drie punten, doch een prima prestatie van het collectief.