KUNSTMARKT  Voor alle kunstliefhebbers!


Zaterdag 25 mei 2019 zal er van 12:00 – 17:00 uur een kunstmarkt plaatsvinden in het Cultuurhuis Heerlen. Ongeveer 40 kunstenaars zullen hun kunst tentoonstellen. Geniet van kunst met een drankje erbij. De toegang is gratis.  

 

 

Zo’n ruim 40 kunstenaars gaan op 25 mei hun kunst exposeren op de kunstmarkt in het Cultuurhuis Heerlen. U kunt verschillende soorten kunstvormen zien, denk hierbij aan schilderijen, fotografie, beeldende kunst, schetsen, keramiek en nog meer. Er is een gevarieerd aanbod kunst gemaakt door zeer getalenteerd kunstenaars uit de omgeving. Naast het bekijken en eventueel aanschaffen van kunstukken, kunt u de kunstenaar zelf ook ontmoeten, de verhalen over hun werk horen én leren kennen en begrijpen. In het café heeft u ook de gelegenheid om andere kunstliefhebbers te ontmoeten bij het genot van een drankje.

Kunst en cultuur staat in het Cultuurhuis centraal. We willen ons graag inzetten voor de amateur kunstenaars en deze een plek bieden om te kunnen exposeren. Het idee is ontstaan, omdat wij van het Cultuurhuis vinden dat het gebouw wat opfleuring kan gebruiken, maar ook omdat wij erachter zijn gekomen dat amateurkunstenaars in de omgeving van Heerlen moeilijk aan een plek komen om te exposeren. Echter ook om wat afwisseling in het gebouw te hebben qua kunstvormen, daarom wordt elke acht weken de kunst vervangen door nieuwe kunst van kunstenaars. Op de kunstmarkt van 25 mei wordt een selectie gemaakt, welke kunst bij elkaar past, zodat er genoeg variatie is.

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.

 

 

Geef een reactie