Winkelcentrum Heerlerheide speelt voor paashaas en op Koningsdag Oranje getint

 

                                                               

Evenals voorgaande jaren zal Winkelcentrum Heerlerheide de komende twee zaterdagen weer bol staan van smaakmakende activiteiten. Het is dan ook goed toeven in Winkelcentrum Heerlerheide. Waarom deze aanduiding? Welnu, te beginnen komende paaszaterdag 20 april a.s. Genoemd winkelcentrum gaat dan voor paashaas spelen. Want er staat immers een lucratieve kassabon- en kleurplaatactie op het “paasmenu”. Dit zal dan ook zeker bij jong en oud, die een bezoek brengen aan het winkelcentrum, zeker meer als gewaardeerd worden. Dus is het voor iedereen zeker een aanrader om het winkelcentrum met een bezoek te vereren. De ondernemers zullen de bezoekers, c.q. hun consumenten, hiervoor dankbaar zijn. Maar het loont dan ook de moeite.

 

Maar liefst 4 x zal er een paasverloting/trekking plaats vinden en wel om 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en om 16.00 uur. Op genoemde tijdstippen en het tonen van uw

kassabon (uw aankoop gedaan tussen 9.00 en 13.00 uur, uw aankoop gedaan tussen 13.00 en 14.00 uur, tussen 14.00 en 15.00 uur en tussen 15.00 en 16.00 uur) dingt u mee naar een waardebon t.w.v. 50,-, 2 x 20,- of 3 x 10,- euro. Dus let op: er vinden 4 trekkingen plaats. Deze waardebonnen zijn te besteden bij een van de ondernemers van het winkelcentrum in Heerlerheide. Voor de goede orde: de trekkingen zullen plaats ter hoogte van Bakkerij Voncken.

Kleurplaatactie. Uiteraard heeft Winkelcentrum Heerlerheide, met in haar kielzog de paashaas, oog en passie voor de kinderen. Voor hen bedacht de paashaas een leuke kleurplaatactie. Deze zijn af te halen bij de ondernemers van Winkelcentrum Heerlerheide. Dus ben er gauw bij en vervolgens kleuren maar en kom tot een verrassende kleurrijke bezigheid van de voorstellende paashaas en ei. Let op: inleveren bij een der ondernemers voor 20 april 2018 met vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer.

 

In Heerlerheide wordt Koningsdag 2019 weer optimaal gevierd Vrijmarkt en diverse Oranje getinte activiteiten

                                                       

Wanneer volgende week zaterdag 27 april de verjaardag van Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander wordt gevierd en dientengevolge de vlag en oranjewimpel weer zullen wapperen, wordt Koningsdag in Heerlerheide weer optimaal gevierd. Dit dan hopelijk wel met goed weer. Deze Oranje getinte dag staat, evenals voorgaande jaren, in het teken van diverse smaakmakende activiteiten waardoor het Oranje gevoel als een rode draad de boventoon zal voeren. Dit uiteraard onder auspiciën van het plaatselijke Oranjecomite en ook ondersteuning van Winkeliersvereniging Heerlerheide Centrum en Stichting Wijkbeheer Carisven. Ook volgende week zaterdag zullen zij, waar mogelijk, samen met alle bezoekers zorg dragen dat het in alle facetten dan ook een gezellige viering van Koningsdag gaat worden. Juist daardoor is het fijn om Heerlerheide, inclusief haar ondernemers, met een bezoek te vereren.

 

Uiteraard, en bijna als een traditie te omschrijven, zal van 12.00 tot 17.00 uur een Vrijmarkt (ook voor de jeugd) op het Corneliusplein niet ontbreken. Integendeel zelfs. Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat er gratis entree is. Overigens kunnen, tegen betaling van slechts 5 euro nog kramen gehuurd worden.                                                                                                                       “Heb je nog leuke bruikbare spulletjes?”. Huur een kraam en verdien een leuk zakcentje”. Overigens zal de leukste versierde kraam een cadeaubon winnen t.w.v. 25,- euro en geschonken door de Winkeliers Vereniging Heerlerheide (BIZ). Doen dus. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Marcel Lucassen via telefoonnummer: 06.20656678 en/of e-mail: m.lucassen@ziggo.nl .

Vanaf 12.00 uur is er gelegenheid om wafels te versieren en ook op te eten. Vanaf 13.00 uur is er gelegenheid om, t.b.v. de om 14.00 uur te houden versierde fietsparade, de fietsen te versieren (materiaal is aanwezig). Overigens ontbreekt natuurlijk voor kleine kids niet een springkussen. Ook voor hen is het Koningsdag op Heerlerheide.

Het verdere Oranje Koningsdagprogramma Heerlerheide ziet er als volgt uit: om 14.00 uur is er een ballonnen clown aanwezig. Muzikaal entertainment voert ook dit jaar weer een van de boventonen van de Oranjeviering Heerlerheide. De muziekverzorging ligt tijdens deze hele middag in vertrouwde handen van een discjockey. Om 15.00 uur is dan een optreden van zangeres Jolanda  en om 15.30 uur door zanger Frènske. Dus op deze Koningsdag 2019 Heerlerheide voor elk wat wils en daar gaat het de organisatoren toch om.

 

Affiche  zijn gemaakt door drukkerij Grachten Heerlerheide

 

 

Geef een reactie