Nog eventjes en dat is het zover. Paaszaterdag 20 april vindt op Park ter Waerden te Landgraaf de inmiddels 12e editie van de ABS Beckers & Mulders Cup plaats. Dit is een pupillenvoetbaltoernooi voor de allerkleinste jeugd. Het toernooi is genoemd naar en   wordt gesponsord door de Jeugdhoofdsponsor van UOW ’02 ABS Autoherstel Beckers & Mulders te Landgraaf.

 

Liefst 18 verenigingen hebben zich met 49 teams ( waarvan  maar liefst 43 uit Parkstad) voor dit regionale toernooi ingeschreven.  In de ochtenduren mogen vanaf 9.30 uur de jongste spelertjes, de JO7, JO8 en JO9 teams hun voetbalkunstjes vertonen en na een korte pauze zijn in de middaguren vanaf 13.00 uur de JO10 en JO11 teams aan de beurt.

Volgens de weersverwachting voor het komend weekend laat het weer ons in ieder geval niet in de steek. De zaterdag zal een heel fraaie dag worden. UOW ’02 nodigt iedereen uit om paaszaterdag eens een kijkje te komen nemen bij dit pupillentoernooi op Park ter Waerden en “Bei d’r Joep” zal er zeker voor zorgen, dat een passend hapje en drankje voor eenieder klaar staat.

 

Geef een reactie