Met 6 overwinningen op rij kon je wel stellen dat we aardig op dreef waren. Vandaag moesten we op bezoek bij Kakert met als doel deze reeks te verlengen. Het werd echter zo’n dag die je wel eens hebt en die je zo snel mogelijk wilt vergeten. Het begin was tekenend. Al na 10 seconde schoot Michel een afgeslagen bal op de paal. Ook in het vervolg van de eerste helft hadden we veel balbezit en de nodige kansen via o.a. Kjell, Paul en Bas.

Het werd echter zo’n dag waarop scoren gewoon niet lukte. Aan de overkant vloog een dwarrelbal van afstand over Sander in ’t doel en een vrije trap werd gemist door alles en iedereen en viel ook ongelukkig erin. Zo gingen we op basis van het spel en de kansen tegen de verhouding in met een 2-0 achterstand de rust in.

Na rust probeerden we ook weer van alles en misten we ook weer kansen. Hij wilde er echter niet in en doordat we alles of niets gingen spelen, scoorde de thuisploeg nog 2 keer uit een uitbraak na een verre uittrap van de keeper. Zo eindigde de wedstrijd in een geflatteerde 4-0 nederlaag. Helaas maar maandag weer een pot.