Het vlaggenschip van SVN/BtB Consultancy heeft gehakt gemaakt van Leonidas.

Voor de rust was het Mitchell Mertens die de 0-1 maakte terwijl 0-4 eigenlijk de krachtsverhoudingen veel beter had weergegeven. Maar niet alle kansen waren voor de rust doelpunten. Na rust eenzelfde spelbeeld. SVN/BtB Consultancy bepaalde wat er gebeurde en Leonidas was de speelbal van de rood-witten.

Na een op maat gegeven voorzet van Bob Sangen was het Stephan Schiffer die de 0-2 liet aantekenen. Weer was het Mitchell Mertens die de 0-3 liet aantekenen en Vichy Marchena mocht na een overtreding op diezelfde Mertens vanaf 11 meter aanleggen . Hij liet de doelman van Leonidas kansloos 0-4. Jasper Braad pikte ook zijn doelpunt mee en liet de 0-5 op het bord plaatsen terwijl Raúl Erkens met een droge knal de 0-6 voor zijn rekening nam.

Zondag 28 april kruist SVN/BtB Consultancy de degens met Centrum Boys. Bij een gelijkspel of winst is het tweede periodekampioenschap een feit. We hopen op veel toeschouwers om onze jongens aan te moedigen. Aanvang van deze wedstrijd is 14:30 uur