Op deze warmste 2e Paasdag ooit traden Met Voerendaal en Rood Groen twee ploegen aan die jl zaterdag alle twee een minder resultaat hadden neergezet. Rood Groen moest in de 90ste minuut alsnog genoegen nemen met een gelijkspel tegen Zwart Wit en Voerendaal ging geheel onverwacht ( en onverdiend volgens bezoekers) met liefst 4-0 onderuit tegen Kakertse Boys.

Beide ploegen hadden dus iets goed te maken. Van Voerendaal is bekend dat zij veelal inzakken en met snelle omschakelingen voor gevaar en goals zorgen. Toen in de 4e minuut een Rood Groen verdediger een overtreding maakte net voor de rand van de 16 meter maar de scheidsrechter, helaas voor Rood Groen, toch een penalty aan Voerendaal toekende en deze ook nog benut werd stond Rood Groen voor een lastige opgave. Voerendaal had precies wat zij wilde; de voorsprong en ruimte om te counteren. Rood Groen probeerde het spel wel te maken, maar het tempo lag te laag om de vaak met het hele elftal op eigen helft spelende Voerendaal te verontrusten.

Toen Rood Groen in de opbouw ook nog een paar fouten maakte waarvan er twee voor de rust werden afgestraft was de 3-0 ruststand bereikt. Als Rood Groen in de tweede helft nog wat had gewild had men anders moeten beginnen. Nu lag de bal na minder dan 15 seconden wederom in de Rood Groen goal. Rood Groen was duidelijk geknakt en de tweede helft bracht nog een aantal flinke kansen voor Voerendaal die op twee na of gemist werden of Rood Groen keeper Bjorn Geelen goed gered werden. Het gegeven dat Rood Groen pas in de laatste 10 minuten twee schoten op de Voerendaal goal kon afvuren zegt genoeg over deze wedstrijd.

Eindstand 6-0 voor Voerendaal dat goede zaken voor de 2e plaats doet. Rood Groen zakt terug in de subtop. Rood Groen heeft dit seizoen nog vijf keer de mogelijkheid om de trouwe supporters een goed resultaat voor te schotelen.

Volgende week begint de laatste serie wedstrijden met de thuiswedstrijd tegen Eikenderveld.