Hoofdmenu

A Trip to Beautiful eindelijk terug op het podium in Welten

Zaterdag 27 April

13:30 uur

Koningsdag, Gemeenschapshuis Welten 

 

“The trip continues”. Meer dan 25 jaar na het laatste optreden staat de gitaarband A Trip to Beautiful weer op het podium. Alsof ze nooit zijn weggeweest, verkent het Heerlense vijftal opnieuw de grenzen van zijn eigen muzikale universum. Vaste waarden zijn de tijdloze popmelodieën, inventieve gitaarpartijen en meerstemmige zang. A Trip to Beautiful verandert elk optreden in een afwisselende reis, met de mooiste panorama’s en een genoeglijke muzikale bestemming.

A Trip to Beautiful  bestaat uit zanger/gitarist Frank Geurts, Wilbert Geurts (toetsen), Maurice Oudejans (gitaar), Kris Németh (drums en zang) en Antal Németh (bas en zang).

Foto Attb« (Vorig nieuwsbericht)