Hoofdmenu

KSV HELIOS KLAAR VOOR FINALE OBERLIGA

 

 

Morgen zaterdag 27 april vindt in Simpelveld de apotheose plaats van de Oberliga, de competitie in Nordrhein-Westfalen waarin de gewichtheffers van KSV Helios Simpelveld deelnemen.

 

Naast KSV Helios zullen ook SV Westerholt en KG Wuppertal gaan strijden om het kampioenschap in de Oberliga. In de reguliere competitie waren deze verenigingen de nummers 1 t/m 3. Helios, dat alle wedstrijden tot nu toe gewonnen heeft, krijgt als eerste het recht om deze finale te organiseren.

De mannen en vrouwen van trainer Ralph Aretz hebben de laatste maanden bewust toegewerkt naar de finale Voor het thuispubliek willen zij hun beste prestaties van het seizoen neerzetten. Maar ook Westerholt en Wuppertal hebben niet stil gezeten. Zij zijn extra gemotiveerd omdat beiden in de afgelopen jaren ook in de finale waren maar deze nooit wisten te winnen. Maar een keer moet het toch lukken, denkt men bij deze verenigingen.

Het team van Helios zal geformeerd worden uit Nina Steinschuld, Veerle van der Meulen, Bas Goorden, Erwin Rasing en Tristan Delang. De finalewedstrijd start om 17.00 u. Plaats van handeling is de feestzaal van café Oud Zumpelveld. Er is geen entree, een vrije gave wordt op prijs gesteld.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 « (Vorig nieuwsbericht)