Weet u een mooie naam voor het nieuwe wijkpunt in Chevremont?

Binnenkort wordt het nieuwe wijkpunt in Chevremont in gebruik genomen. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de verbouwing en inrichting van de voormalige protestantse kerk en kosterwoning aan de Pieterstraat. Dit pand staat tot nu toe bekend onder de naam P3.

 

Besloten is dat het wijkpunt een nieuwe naam zal krijgen. Graag wil de gemeente iedereen die zich betrokken voelt bij het gebouw, de kans geven mee te denken over de toekomstige naam. Alle gebruikers, inwoners van de wijk en andere geïnteresseerden worden uitgenodigd om een naam te bedenken en in te sturen.

Prijs. Een jury, bestaande uit medewerkers en wethouders van de gemeente en gebruikers van het wijkpunt, zal uit alle inzendingen de uiteindelijke naam kiezen.
De winnaar krijgt een mooie prijs: een jaarabonnement op GaiaZOO.

Insturen naam. Het insturen van uw idee voor de nieuwe naam kan op twee manieren: op papier of per mail. Haal een formulier af bij P3 (Sint Pieterstraat 3) of bij het stadskantoor (Markt 33), vul het in en lever het daar weer in. Of stuur een e-mail naar gemeentehuis@kerkrade.nl

Opening. Alhoewel het gebouw al vanaf begin mei in gebruik zal worden genomen, volgt er nog een officiële opening op zaterdagmiddag 15 juni. Dan kan iedereen kennismaken met het geheel gerenoveerde gebouw en alle gebruikers. Over het programma van de opening volgt binnenkort meer informatie!

Foto gemeente Kerkrade

 

Geef een reactie