Al vele jaren is het motto van de muziekafdeling van het Grotiuscollege: “Music makes Friends”. De eerste editie van dit jaar was van 21 t/m 24 maart. Toen hebben de leerlingen van Grotius een concert gegeven in Eckernförde (D) samen met de leerlingen van de Peter Ustinov Schule.

Van donderdag 23 mei t/m zondag 26 mei zijn 32 leerlingen van het Liceo Gueti uit Tione di Trento te gast bij het koor en orkest van het Grotiusollege.

Afgelopen jaar waren de leerlingen van Grotius te gast in Tione di Trento en hebben daar samen intensief gewerkt aan een avondvullend concert. Hoogtepunt van dit twee-jarig  uitwisselingsprogramma is het concert op vrijdag 24 mei in de aula van het Grotiuscollege. Aanvang 19:00 uur.

Naast het orkest van het Liceo Gueti onder leiding van Sara Maganzini kunt u ook luisteren naar het koor en orkest van het Grotiuscollege onder leiding van Jules Luesink en Patrick Vaessens en leerlingen uit de talentklas van Grotius.

Entree: Vrije Gave welke volledig ten goede komt aan de leerlingen van het koor en orkest van het Grotiuscollege.

Wilt u het koor van het Grotiuscollege eerder beluisteren? Dat kan tijdens het Florence Nightinggale concert van het KHM St. Pancratius op zondag 19 mei in het Parkstad Limburg Theater Heerlen. Aanvang 19:30 uur.

 

Geef een reactie